Hoe doorzoek je mijn website, die inmiddels uit een kleine 800 stukken muziek bestaat? Dat kan op 2 manieren:

1. Zoeken in de hele website:

- zoeken op mijn hele site kan door naar het menu aan de rechterkant te gaan van elke pagina waar je bent op mijn site. Daar tref je (zie foto) een menu item met de tekst "Zoeken op deze site"


wanneer je daarop klikt kom je op een pagina waar een zoek machine schermpje verschijnt (zie foto). Tik daar de tekst in van het lied wat je zoekt en klik op zoeken.


Vervolgens zie je de resultaten verschijnen (zie foto boven aan volgende pagina). Klik op het resultaat wat het meeste aansluit bij je vraag en voila daar is de bladmuziek.2. Zoeken op de pagina met bladmuziek waar je bent:

- ga naar een bladmuziek pagina (zie foto)


toets tegelijk Ctrl en f op je toetsenbord in. Je ziet linksboven nu een schermpje tevoorschijn komen (zie foto)  In dat schermpje kan je de tekst tikken van het nummer wat je zoekt. 


Terwijl je aan het tikken bent komt het lied al te voorschijn, of het schermpje geeft aan dat de lettercombinatie die jij intoetst niet op die pagina te vinden is.
Deze laatste mogelijkheid kan je in elke website toepassen.

Kan je het stuk niet vinden op mijn website klik dan eens hierklik op een foto om hem te vergroten, klik naast de foto als je weer terug wilt naar het artikel

Terug naar de website